Carteam Autobedrijf de Boer
Open

Microcar Brommobielen 't Zand

MICROCAR BROMMOBIELEN

Carteam Autobedrijf de Boer

MICROCAR AANSCHAFFEN?

Carteam Garage de Boer is dé Microcar specialist voor de regio ’t Zand, Schagen, Anna-Paulowna, Julianadorp en Den Helder. Met jarenlange ervaring met Microcar brommobielen zijn wij hét adres voor goed advies bij de keuze van het model en voor onderhoud van uw Microcar.

Een Microcar geeft u vrijheid. Betaalbare mobiliteit met een hoog niveau van comfort, en dat in een sportieve verpakking die bovenal veilig is. Daarom is Microcar bezig met verbeteringen op het gebied van veiligheid.

Met een Microcar of Ligier brommobiel kunt u volop genieten van uw rijplezier. U zit warm en droog in de winter. Koel zitten in de zomer kan ook, met  de optionele airco.

CONTACT

MICROCAR MODELLEN

De Microcar is het meest verkochte brommobiel model in Nederland. Een goede zitpositie en een hoge zit met een lage dorpel staan garant voor gemakkelijk in- en uitstappen. De grote ruiten zorgen voor een goed zicht rondom. De grote laadruimte met vlakke bodem zonder tildrempel zorgt ervoor dat alles eenvoudig in de Microcar brommobiel kan worden meegenomen. De Microcar is te verkrijgen in vele uitvoeringen en met verschillende motoren.

Bekijk alle modellen, uitvoeringen en prijzen op de site van Microcar. Wij kunnen het ons voorstellen dat u na het lezen nog met vragen zit wat in uw situatie de beste keus is. Neem dan contact met ons op, wij staan klaar met raad & daad.

CONTACT

Carteam Autobedrijf de Boer
Carteam Autobedrijf de Boer

VOORDELEN

Warm, comfortabel en voordelig
U betaalt voor een Microcar geen wegenbelasting. Uw voordeel is in vergelijking met een kleine personenauto al snel € 250 per jaar. Daarbij zit u warm en droog en kunt u een muziekje aan zetten. De automatische versnellingsbak zorgt voor een rustige doorstroming in het verkeer én maakt het rijden gemakkelijk. In deze meeste modellen zijn de elektrisch bedienbare ruiten standaard, evenals de centrale portiervergrendeling met afstandbediening.

Dieselmotor
Microcars en Ligiers hebben een relatief kleine motor op diesel. Deze is veel krachtiger en daarom beter geschikt voor een brommobiel dan een benzinemotor. Het voordeel van de lagere literprijs voor diesel is voor u. Tanken hoeft u sowieso niet veel te doen met een verbruik van gemiddeld 1 liter op 25 kilometer.

Airconditioning
Bij een aantal modellen is zelfs airconditioning mogelijk. Lekker koel in de zomer en geen beslagen ruiten in de winter.

CONTACT

EASY PARK SYSTEEM

Brommobielen worden per dag moderner. Het design ervan is fris en sportief en ook de technologie ontwikkelt zich in hoog tempo. Innovatie staat bij de fabrikant van Microcar en Ligier hoog in het vaandel. De meeste Microcar en Ligier modellen zijn voorzien van het revolutionaire Easy Park Systeem.

Wegrijden zonder schokken
Dankzij dit vernieuwende Easy Park systeem wordt wegrijden uit stilstand en niet te vergeten het parkeren een heel stuk eenvoudiger. Het systeem voorziet in een elektronisch geregelde kruipbeweging van de Microcar en de Ligier, waardoor schokken bij inschakelen en ontkoppelen van de CVT-automaat tot het verleden behoren.

CONTACT

Carteam Autobedrijf de Boer
Carteam Autobedrijf de Boer

KRUIPEN

Vanwege dit Easy Park systeem hoeft de bestuurder van de Microcar of Ligier het gaspedaal niet in te drukken om het voertuig in beweging te krijgen. De brommobiel met Easy Park System accelereert automatisch en bijzonder soepel tot een snelheid van 7 km/u zodra u het rempedaal los laat. Het werkt eigenlijk precies zoals bij een automatische transmissie in gewone auto’s, die kruipen ook vooruit wanneer je het rempedaal loslaat.

CONTACT

WEGRIJDEN UIT PARKEERSTAND

Parkeren en wegrijden kan bij de CVT-systemen lastig zijn, omdat er altijd gas moet worden gegeven en de automaat een kruipneiging ontbeert. Microcar en Ligier maken met de vernieuwde DCI- motor voorzien van Easy Park overtuigend een einde aan dat probleem.

CONTACT

Carteam Autobedrijf de Boer
Carteam Autobedrijf de Boer

VEILIGHEID OP DE 1E PLAATS

Microcar en Ligier brommobielen hebben een stevige kooiconstructie, een derde remlicht, knipperlichten in de zijschermen, gordelspanners, een startblokkering en wegrijdbeveiliging, mistlampen voor en achteruitrijsensoren (afhankelijk van de uitvoering).

CONTACT

Auto onderhoud

Waarom Carteam Autobedrijf de Boer?

Bij Carteam Autobedrijf de Boer staat een gedreven team klaar om uw auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Autobedrijf de Boer is dé specialist voor het onderhoud aan uw auto. Twijfelt u over wat er mis is met uw bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

Heeft u het nodig om mobiel te blijven tijdens uw onderhoud? Dan hebben wij vervangend vervoer op maat. 

Is vervanging van onderdelen op uw auto nodig? Dan gebruiken wij alleen A-kwaliteit materiaal.

CONTACT OPNEMEN