Carteam Autobedrijf de Boer
Open

Voor alle merken en modellen

Maak gemakkelijk online uw afspraak

Welkom bij Carteam Autobedrijf de Boer

Van een eenvoudige APK tot ingewikkelde elektronische problemen - Carteam Autobedrijf de Boer is hét team voor uw auto. Goed en betaalbaar onderhoud in 't Zand en omstreken, gegarandeerd vakwerk!

team garage de boer
Carteam Autobedrijf de Boer

Alle merken En alle types

Bij Carteam Autobedrijf de Boer in 't Zand vindt onderhoud plaats aan alle merken en types auto: Goed en snel onderhoud tegen een voordelig tarief. Wij verzorgen het complete onderhoud van uw voertuig, van APK tot reparaties, en bijvoorbeeld banden, uitlaten, trekhaken en elektronische diagnose. Bent u van mening dat uw auto aan onderhoud toe is? Kom dan vooral naar Carteam Autobedrijf de Boer! Benieuwd naar een prijsinschatting? Maak dan snel een afspraak.

AFSPRAAK MAKEN

Carteam acties

Dit is wat klanten over ons zeggen

Sharon Sher
Sharon Sher
Op advies van de buurman de auto heen gebracht…. Moest iets meer aan gebeuren dan we vermoeden maar alsnog een nette rekening en de auto kon gewoon mee naar huis aan het einde van de dag 😄 Tot Volgend jaar!!
Martijn Bax
Martijn Bax
Mijn auto gaf zo ongeveer alle alarmen aan die er maar zijn. Het was een storing waarvoor een kundige monteur benodigd was. Gelukkig is deze hier te vinden. Hij had de storing gevonden en opgelost voor een schappelijke prijs. En een duidelijk verhaal erbij betreft wat de storing precies in hield.
Camping Julianadorp Aan Zee
Camping Julianadorp Aan Zee
Afgelopen zomer hadden wij met spoed een garage nodig die verstand heeft van Campers. Waar andere garages ons afwezen omdat het al 17.30 was geweest, was Garage de Boer onze reddende engel. We hadden zo snel mogelijk een monteur nodig, en De Boer was er ondanks de drukte en dat hun werkdag er al op zat. Ze hebben ons enorm goed geholpen!
Henk Kleef
Henk Kleef
Goede service en vlotte bediening
Bekijk beoordelingen