Carteam Autobedrijf de Boer
Open

Nieuwe Brommobiel

Carteam Autobedrijf de Boer: Uw BROMMOBIEL SPECIALIST

Carteam Autobedrijf de Boer

Brommobiel specialist Carteam Garage de Boer

Carteam Autobedrijf de Boer is dé brommobiel specialist voor de regio ’t Zand, Schagen, Anna-Paulowna, Julianadorp en Den Helder. Met jarenlange ervaring met brommobielen zijn wij hét adres voor goed advies bij de keuze van het model en voor onderhoud van uw brommobiel.

Een brommobiel geeft u vrijheid. Betaalbare mobiliteit met een hoog niveau van comfort, en dat in een sportieve verpakking die bovenal veilig is. Met een brommobiel kunt u volop genieten van uw rijplezier. U zit warm en droog in de winter. Koel zitten in de zomer kan ook, met de optionele airco.

CONTACT

Voor wie geschikt?

Bij Carteam De Egel Autoservice staat een gedreven en ervaren team autotechnici voor u klaar om uw auto goed en tegen scherpe tarieven te onderhouden en zo nodig te repareren. Met jarenlange ervaring met alle merken en modellen én vele zeer tevreden Iedereen van 16 jaar of ouder met een bromfiets- of autorijbewijs mag een brommobiel besturen.

CONTACT

Carteam Autobedrijf de Boer
Carteam Autobedrijf de Boer

VOORDELEN

Warm, comfortabel en voordelig

U betaalt voor een brommobiel geen wegenbelasting. Uw voordeel is in vergelijking met een kleine personenauto al snel € 250 per jaar. Daarbij zit u warm en droog en kunt u een muziekje aan zetten. De automatische versnellingsbak zorgt voor een rustige doorstroming in het verkeer én maakt het rijden gemakkelijk.

Veiligheid op de 1e plaats

De brommobielen die Carteam Garage de Boer aanbiedt hebben allemaal een stevige kooiconstructie, knipperlichten in de zijschermen of buitenspiegels, gordelspanners en daarnaast een derde remlicht, een startblokkering en wegrijdbeveiliging, mistlampen voor en achteruitrijsensoren of -camera (een en ander afhankelijk van merk en uitvoering).

Airconditioning

Bij een aantal modellen is zelfs airconditioning mogelijk. Lekker koel in de zomer en geen beslagen ruiten in de winter.

CONTACT

KEUZE UIT ELEKTRISCHE BROMMOBIELEN EN MET DIESELMOTOR

Brommobielen hebben een relatief kleine motor op diesel of elektra. De prijs voor een brommobiel met een dieselmotor is in de aanschaf vaak lager, maar in vergelijking met een elektrische brommobiel zijn de verbruikskosten hoger. Aan de andere kant heeft een elektrische brommobiel een actieradius van maximaal 110 km, die van een dieselmotor is veel groter.

Carteam Autobedrijf de Boer
Carteam Autobedrijf de Boer

Diesel

Carteam Garage de Boer verkoopt brommobielen met een dieselmotor van de bekende en betrouwbare merken Microcar en Ligier. Het voordeel van de lagere literprijs voor diesel ten opzichte van benzine is voor u. Tanken hoeft u sowieso niet veel te doen met een verbruik van gemiddeld 1 liter diesel op 25 kilometer.

De meeste Microcar en Ligier modellen zijn voorzien van het revolutionaire Easy Park Systeem. Dankzij dit vernieuwende Easy Park systeem wordt wegrijden uit stilstand en niet te vergeten het parkeren een heel stuk eenvoudiger. Het systeem voorziet in een elektronisch geregelde kruipbeweging van de Microcar en de Ligier, waardoor schokken bij inschakelen en ontkoppelen van de CVT-automaat tot het verleden behoren.
De bestuurder van de Microcar of Ligier hoeft het gaspedaal niet in te drukken om het voertuig in beweging te krijgen. De brommobiel met Easy Park System accelereert automatisch en bijzonder soepel tot een snelheid van 7 km/u zodra u het rempedaal los laat.

ALLE MICROCAR MODELLEN

Elektrisch

Carteam Garage de Boer heeft voor de elektrische brommobielen voor het merk Move gekozen. Dit relatief nieuwe merk biedt voordelige brommobielen met een uitstekende garantie. De voordelen van elektrische brommobielen zijn:

  • meer comfort
  • stiller
  • fijngevoeliger
  • groter rijplezier
  • beter voor het milieu

Kiest u voor een elektrische brommobiel van Move, dan kunt u deze gemakkelijk thuis via het gewone stopcontact opladen.

BEKIJK ALLE MOVE MODELLEN

Carteam Autobedrijf de Boer
Auto onderhoud

Waarom Carteam Autobedrijf de Boer?

Bij Carteam Autobedrijf de Boer staat een gedreven team klaar om uw auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Autobedrijf de Boer is dé specialist voor het onderhoud aan uw auto. Twijfelt u over wat er mis is met uw bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

Heeft u het nodig om mobiel te blijven tijdens uw onderhoud? Dan hebben wij vervangend vervoer op maat. 

Is vervanging van onderdelen op uw auto nodig? Dan gebruiken wij alleen A-kwaliteit materiaal.

CONTACT OPNEMEN